Anya vagyok, aki egy másik kontinensen találta meg azt a hivatását, aminek köszönhetően most Te is olvasod e sorokat. Hiszem, hogy nem véletlenül vagy itt, hiszem, hogy mindennek megvan a maga ideje. 

Miért fordulj hozzám?
Mert anya vagyok, mint Te.
Mert amellett, hogy Anya vagyok, még annyi minden más is vagyok; akárcsak Te. 

Bővebben

KAPCSOLAT

Kérdésed van? Időpontot foglalnál? 

Bejelentkezés e-mailben

Addig azt hittem, hogy el vagyok veszve, ameddig Annamari segítségével rájöttem, hogy mindvégig jelen voltam, csak saját magamat temettem be. Örökre hálás leszek a magammal való találkozásért. 

Jane / Melbourne

Mindig kétkedve álltam az ilyen és hasonló dolgokhoz, végül egy barátnőm meggyőzött, hogy adjak Annamarinak egy esélyt. Körülbelül egy perc beszélgetés után komfortosan éreztem magam, személyisége azonnal bizalmat ébresztett bennem. Amiért a leghálásabb vagyok neki az az, hogy a gyerekeim is észrevették a pozitív változást rajtam. Úgy érzem, jobb ember lettem. Köszönöm!

Eszter / Budapest

Annamari nagyon empatikus és lelkiismeretes életvezetési tanácsadó. Ösztönösen tudja, mikor kell vigasztalni, bátorítani és próbára tenni az embert. 🙂 Gondoskodó, segítőkész, minden tulajdonsága megvan ahhoz, ami ehhez a szakmához kell szerintem. Még soha nem tudtam olyan mélyen meditálni, mint az Ő vezetésével. Bátran ajánlom Őt!

Tünde / Szeged