Szia! Köszönöm, hogy megtisztelsz a bizalmaddal, és tovább olvasol rólam.

Annyit gondolkodtam, mi is kerülhetne ide, mit írjak még magamról, és arra jutottam, hogy semmi más dolgom nincs, mint az, hogy hű maradjak önmagamhoz.

          Hányszor halljuk azt: „csak légy önmagad!”, „élj a mának!” – mintha mi sem lenne egyszerűbb. Könnyűnek hangzik, mégis egyre többször álarcot húzunk, hogy megfeleljünk mások elvárásainak, míg végül csak a sajátunkénak nem sikerül. A jelenben élni pedig sokszor azért nem tudunk, mert a múlt sebei beárnyékolják napjainkat, amik már-már felemésztenek minket. Arról ne is beszéljünk, hogy anyaként még hatványozottabban nyomjuk el magunkban a dühöt, fájdalmat, kétségbeesést, szomorúságot, hogy gyermekünk szemében egy mosolygó anyuka köszönjön vissza ránk. Nem vagy egyedül, ha a sorok közt magadra ismersz, és akkor sem vagy egyedül, ha úgy döntesz, változtatni akarsz, teljesebb, magadhoz hűbb életet szeretnél teremteni magadnak!

            Édesapám jut most eszembe, hogy milyen büszke lenne rám, hogy azt csinálom, amit szeretek: másoknak segítek. Másoknak, nem másokon! Hiszem, hogy mindenki saját magán tud segíteni, mégha szükséges is ehhez egy kezdő löket és/vagy egy „mankó”. Hálás vagyok, mert miközben nagyon próbára tett többször is az élet, mindig találtam valami kapaszkodót és nem szégyelltem segítséget kérni; így kerültem kapcsolatba egy életvezetési tanácsadóval. Máig emlékszem, amikor az egyik foglalkozásunk alkalmával egy olyan fontos dolgot értettem meg, ami azonnal megváltoztatta az egész életemet.  A munkánk során biztos lettem benne, hogy én is azt szeretném csinálni, amit Ő; két év múlva már végeztem is a „The Life Coaching College”-ban, Melbourne-ben, ott kezdtem meg praktizálásomat. Ausztráliában összesen 6 évet töltöttem, itt ismertem meg a most 9 éves lányom Apukáját, akivel 5 éve különvált az utunk, de máig hálás vagyok azért a napért, amikor megfogant a gyermekünk.

            Másfél éve újra itthon vagyok, azóta itt dolgozom Veletek, Anyukákkal, amiért nagyon hálás a szívem; szeretem látni a változást Bennetek, ahogy felfedezitek önmagatokat, megtaláljátok az utatokat.

Köszönöm, hogy elolvastad soraimat, ha felkeltettem az érdeklődésedet, és szeretnél egy esélyt adni magadnak (és nekem), a kapcsolatok menüpontban megtalálod az elérhetőségeimet!